Labdarúgó NB I – Az utolsó pillanatban mentett pontot a sereghajtó Békéscsaba

Akt.:
Békéscsaba, 2015. október 3., szombat (MTI) – A sereghajtó Békéscsaba hazai pályán az utolsó pillanatban egyenlítve játszott 1-1-es döntetlent az MTK együttesével szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában.

OTP Bank Liga, 11. forduló:

Békéscsaba 1912 Előre-MTK Budapest 1-1 (0-0)

Békéscsaba, 1732 néző, v.: Karakó

gólszerzők: Punosevac (90+3.), illetve Torghelle (64.)
sárga lap: Laczkó (12.), illetve Thiam (31.), Varga Sz. (36.)

Békéscsaba:

Ilizi – Bényei, Vadász, Fehér Zs., Guaru – Borbély, Spitzmüller, Calvente Criado, Laczkó (Punosevac, 75.), Viczián – Birtalan (Szilágyi, 67.)

MTK:

Hegedüs – Bese, Grgic, Poór, Vadnai – Thiam (Hajdú, 68.), Kanta, Varga Sz. (Gera D, 52.) – Strestík (Hrepka, 81.), Torghelle, Ramos

A kezdés után a hazaiak irányítottak az összecsapást, de komoly helyzetet nem tudtak kialakítani a vendégek kapuja előtt. A fővárosiak játéka a félidő második részében fokozatosan feljavult, és átvették a kezdeményezést, de gólt a szünetig nem láthatott a közönség.

A fordulást követően újra a Békéscsaba ragadta magához a kezdeményezést, egy ellentámadás végén azonban Torghelle révén mégis az MTK szerzett vezetést. Néhány perccel később végleg eldönthette volna a három pont sorsát a vendégcsapat, de Ramos ziccere a kapufán csattant.
A hajrában a Békéscsaba nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, amely végül a 93. percben sikerült is a csapatnak.

– MTI –
hirdetés
hirdet�s