Friss hírek

2008.10.29. 15:49

Átadták a Vizek Éve 2008 fotópályázat díjait

<p>A július végén meghirdetett Vizek Éve 2008 fotópályázatára több mint ezer jelentkező csaknem 5 ezer 400 fotót küldött be. A pályázat kiírói - a Magyar Turizmus Zrt., a PENTAX Europe GmbH és a FOTOARENA.HU - szerdán négy kategóriában osztottak ki díjakat. Különdíjban ketten részesültek, a legfiatalabb (13 éves) pályázó, valamint a legkisebb településről (Ellendről) beküldött fotó készítője. A díjazottak fényképezőgépet, illetve ingyenes fotókidolgozást nyertek, a különdíjban részesülők pedig fotóalbumot kaptak ajándékba.</p>

A fotós versenyen életkortól, lakóhelytől, foglalkozástól függetlenül bárki részt vehetett. Hivatásos és amatőr fotósok egyaránt indulhattak a megmérettetésen. A pályázók négy kategóriában - Természetes vizeink, Fürdik a család, Kikapcsolódás és egészségmegőrzés gyógy- és wellnessfürdőinkben, valamint Aktív vízisportok - küldhették be alkotásaikat.

A legfiatalabb pályázónak járó különdíjat a 13 éves Vadász Vera vehette át Pihenés című képéért. A legkisebb településről, Ellendről beküldött fotót Szabó Gabriella készítette Végtelen magány címmel.

A pályázatra beérkezett fotókat az év végéig a www.fotoarena.hu/vizekeve2008 oldalon lehet megtekinteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!