Labdarúgó NB I – A Videoton legyőzte a Győrt

Székesfehérvár, 2012. május 13., vasárnap (MTI) – A Videoton Sándor 90. percben szerzett góljával nyert a Győr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában vasárnap, így nagy lépést tett az ezüstérem megszerzése felé.

 

 

Videoton FC-Győri ETO FC 2-1 (0-0)

———————————-

Székesfehérvár, 6000 néző, V: Andó-Szabó

gólszerzők: Nikolics (47.), Sándor (90.), illetve Koltai (50.)

sárga lap: Sándor (31.), Szolnoki (56.), Bozovic (58.), illetve Völgyi (31.), Strestik (33.), Pátkai (62.), Fehér Z. (64.)

 

Videoton:

———

Bozovic – Szolnoki, Caneira, Vinicius, Hector – Tóth B. (Kovács I. 72.), Mitrovic – Oliveira (Torghelle 82.), Sándor, Walter Lee (Gyurcsó 65.) – Nikolics

 

Győr:

—–

Stevanovic – Takács Á., Djordjevic, Stanisic, Völgyi – Varga R. (Ahjupera a szünetben), Trajkovic, Fehér Z., Pátkai (Kamber 79.), Koltai – Strestik (Dudás Á. 85.)

Az első húsz perc alatt három gólt is szerezhettek volna a hazaiak, de Stevanovic rendre jól védett. A játékrész derekától már leginkább csak a helyzetek előkészítéséig jutott a Sousa-csapat, ekkor a Győr kapuja már nem forgott veszélyben.

Fordulás után gyors gólváltással indítottak a felek, majd ennek megfelelően kiegyenlítettebb lett a játék mezőnyben is. Mindkét edző a támadásokat próbálta cserékkel élénkíteni, bár a vendégek elsősorban a védekezésre összpontosítottak. A 90. percben Sándor egy jól eltalált lövéssel eldöntötte a meccset, s így a Videoton közel került az ezüstéremhez.