Friss hírek

2009.07.22. 09:48

LABDARÚGÁS - Tűzriadó a Debrecen svédországi szállodájában

<p>Tűzriadó verte fel a Bajnokok Ligája visszavágóra készülődő Debrecen labdarúgóit a szerda hajnalban Svédországban. Hamarosan kiderült, technikai hiba okozta a riasztást a kalmari szállodában, a játékosok és a szállóvendégek néhány perc után visszatérhettek pihenni - adja hírül a hajdúsági csapat honlapja. A DVSC szerda este lép pályára BL visszavágón a Kalmar ellen, a magyar csapat kétgólos előnnyel várja a találkozót.</p>

A Debrecen kedden délután edzést tartott a Kalmar stadionjában, ahová a svéd szervezők 4 ezer szurkolót várnak a szerda esti Bajnokok Ligája visszavágóra. A tréning után a magyar csapat visszatért szállodájába, ahol hajnali egy óra körül megszólalt a tűzriasztó. A svéd szállóvendégek és a Loki játékosok egy része lement a kijárathoz, de volt olyan debreceni focista, aki látva, hogy nincs baj, bent maradt szobájában. A tűzoltók aztán néhány percen belül a helyszínre értek, és megállapították, hogy technikai hiba okozta a riasztást, így mindenki visszatérhetett pihenni.

A Bajnokok Ligája visszavágó szerda este hét órakor kezdődik. A múlt heti első mérkőzésen a Debrecen Varga és Kiss góljával kétgólos előnyt szerzett.

Amennyiben a magyar bajnok a második forduló visszavágóján továbbjut, a harmadik körben a lengyel Wisla Krakkó és az észt Levadia Tallinn párharc győztesével találkozik. Az első mérkőzésen Krakkóban 1-1-es döntetlen született.

Bajnokok Ligája, harmadik selejtezőkör:

Wisla Krakkó(lengyel)/Levadia Tallinn (észt) - Debrecen (magyar)/Kalmar(svéd)

Az első mérkőzéseket július 28/29-én, a visszavágókat egy héttel később játsszák.

A harmadik kör győztese bekerül a Bajnokok Ligája rájátszásnak nevezett szakaszába, ahonnan a tíz gárda jut tovább a csoportkörbe. A csoportkörbe korábban már 22 együttes automatikusan kvalifikálta magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!