Labdarúgó NB I – A Videoton elrontotta a Paks ünnepét

Paks – A Videoton 1-0-ra győzött Pakson a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában, ezzel továbbra is harcban áll a dobogóért.

A Tolna megyei csapatnak a szombati volt története 300. élvonalbeli összecsapása. A fehérváriak öt év elteltével tudták elhozni a három pontot Paksról.

OTP Bank Liga, 30. forduló:

Paksi FC-Videoton FC 0-1 (0-0)

Paks, 850 néző, v.: Szabó Zs.
gólszerző: Vinícius (69.)
sárga lap: Bartha (40.), Gévay (41.), Kulcsár (53.), illetve Suljic (20.), Simon Á, (28.), Oliveira (36.)

Paksi FC:

Székely Gy. – Kulcsár D. Lenzsér (Rodenbücher, a szünetben), Gévay, Szabó J. – Szakály D., Koltai (Balázs, 79.), Papp K., Bertus, Bartha – Hahn

Videoton FC:

Danilovic – Nego, Vinícius, Juhász R., Stopira – Simon Á., Géresi (Soumah, 83.) – Oliveira, Haraszti (Szolnoki, 59.), Suljic – Tischler (Heffler T., 65.)

Az első félidőben rendkívül pontatlanul játszottak a csapatok és sok volt a szabálytalanság is, így Szabó Zsolt játékvezetőnek többször kellett a zsebéhez nyúlnia. Komoly helyzetet nem láthatott a közönség az első negyvenöt percben.

A fordulást követően két nagy lehetőséget puskázott el a hazai csapat, előbb Kulcsár csukafejese, majd Hahn lövése nem sokkal kerülte el a jobb alsó sarkot. Nem sokkal később, a játék képe alapján kissé váratlanul a Videoton egy szöglet után megszerezte a vezetést. A paksiak mindent egy lapra feltéve hajtottak az egyenlítésért, a fehérváriak visszahúzódtak a hajrában és magabiztosan őrizték meg egygólos előnyüket.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s