Labdarúgó NB I – A Puskás hazai pályán nyert a Paks ellen

Akt.:
Felcsút, 2016. március 9. A felcsúti Zsidai László (b) és a paksi Koltai Tamás az OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott Puskás Akadémia - Paksi FC bajnoki labdarúgó mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2016. március 9-én.
Felcsút, 2016. március 9. A felcsúti Zsidai László (b) és a paksi Koltai Tamás az OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott Puskás Akadémia - Paksi FC bajnoki labdarúgó mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2016. március 9-én. - © MTI Fotó: Illyés Tibor
Felcsút – A Puskás Akadémia jó második félidei teljesítményével 2-1-re legyőzte a vendég Paksot szerdán a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában.

OTP Bank Liga, 24. forduló:

Puskás Akadémia FC – Paksi FC 2-1 (0-0)

Felcsút, 708 néző, v.: Karakó

gólszerző: Csurko (54.), Mészáros K. (65.), illetve Hahn (84.)
kiállítva: Lopa (91.)
sárga lap: Zsidai (61.), Csurko (89.), illetve Kecskés (37.), Gévay (61.), Lenzsér (69.)

PAFC:

Pajovic – Pauljevic, Fiola, Kelic (Lipcsei 46.), Forró – Zsidai, Márkvárt (Nagy Zs. 86.) – Csurko, Sallai (Bacelic-Grgic 46.), Lopa – Mészáros K.

Paks:

Molnár P. – Kulcsár, Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Papp K. – Koltai (Kővári 80.), Kecskés (Hahn 69.), Bertus, Szakály D. – Balázs (Bajner 80.)

Aktívan kezdett mindkét együttes, ám lendületük nem tartott sokáig. Eleinte a vendégeknél volt többet a labda, negyedóra elteltével a hazaiak vették át a játék irányítását, hogy aztán a játékrész végén ismét a Paks legyen enyhe mezőnyfölényben. Jól jellemzi az első 45 percet, hogy ez idő alatt mindössze egyetlen lövés találta el a kaput.

Fordulást követően rákapcsolt a szünetben kettőt cserélő Puskás, Csurko pedig egy jól eltalált lövéssel vezetést szerzett a hazaiaknak. Azonnal reagált a Paks, és egy sarokrúgás után majdnem egyenlített, de Papp a kapu torkából fölé emelt. Ennek ellenére nem sokáig állt 1-0 az eredményjelzőn, hiszen Gévay hibája után Mészáros nem hibázta el ziccerét és kétgólosra növelte a hazaiak előnyét.

A vendégek az utolsó negyedórában tovább fokozták a nyomást, Hahn révén szépítettek, egyenlíteniük azonban nem sikerült.

– MTI –
hirdetés
hirdet�s