Friss hírek

2008.10.02. 08:01

Molotov-koktélos támadás és gyújtogatás a budapesti éjszakában

<p>Két helyen is gyújtogattak csütörtökre virradó éjjel Budapesten. Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, a XVIII. kerületben két Molotov-koktélt dobtak egy házra. A másik eset a II. kerületi Szemlőhegyi úton történt, ahol egy autót gyújtott fel valaki.</p>

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, két Molotov-koktélt dobtak csütörtökre virradó éjjel fél egy körül, ismeretlenek egy XVIII. kerületi, Gyergyó utcai családi házra. A támadás nagyobb kárt nem okozott, senki nem sérült meg. Az egyik palack a kerítés közelében, egy farakáson landolt, a másik ugyan eltalálta a házat, de nem okozott nagyobb kárt.

Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a II. kerületi Szemlőhegyi úton hajnalban egy autó gyulladt ki. A tűzoltók eloltották a lángokat, de a kocsi teljesen kiégett. A tűzvizsgáló megállapította, hogy gyújtogatás történt. Az ügyben a BRFK Szervezett Bűnözés elleni osztálya nyomoz.

A rendőrség a XVIII. kerületi támadás kapcsán egyelőre nem tudott részletekkel szolgálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!