Helyi közélet

2013.11.12. 18:01

Fidesz: az MSZP elveszi a miskolciak örömét

Miskolc - „Néhány hónapja a helyi MSZP-sek már minden egyes várospolitikai siker, új beruházás átadása előtt gyorsan sajtótájékoztatót hívnak össze és durcásan megpróbálják elvenni a miskolciak örömét” – közleményben reagált Seresné Horváth Zsuzsanna fideszes önkormányzati képviselő a szocialisták sajtótájékoztatójára.

Miskolc - „Néhány hónapja a helyi MSZP-sek már minden egyes várospolitikai siker, új beruházás átadása előtt gyorsan sajtótájékoztatót hívnak össze és durcásan megpróbálják elvenni a miskolciak örömét” – közleményben reagált Seresné Horváth Zsuzsanna fideszes önkormányzati képviselő a szocialisták sajtótájékoztatójára.„Így tettek az MSZP-sek a Zöld nyíl villamosprojekt egy-egy nevezetes és sikeres fordulópontján, a selyemréti látványfürdő átadását megelőző időszakban, a Lillafüredi Függőkert avatásakor, a tapolcai, kedvező kormánydöntést követően, a DVTK stadion rekonstrukciójáról szóló hírek hallatán. Vagy akkor, amikor a jelenlegi városvezetés "Együtt a városért" címmel, kis füzetben idézte fel, jelentette meg az utóbbi időszaknak az "Élhető Miskolc" várospolitikai cél jegyében megvalósított létesítmény- fejlesztési sorozatát. De még hosszan lehetne folytatni a sort, az MSZP-s politikai durcáskodás már-már komikus pillanatait” – fogalmazott. Hozzátette: „A legbotrányosabb azonban mégis az: milyen alapon merészel számonkérni bármilyen városfejlesztési célt is a miskolci MSZP? Az a párt, amelyik 2002 és 2010 között totális pénzügyi, finanszírozási zsákutcába juttatta városunkat.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában