Labdarúgó fegyelmi határozatok: 5 hónapos eltiltás, pontlevonás

A Nagybarca rendezési hiányosság miatt írásbeli figyelmeztetésben részesült
A Nagybarca rendezési hiányosság miatt írásbeli figyelmeztetésben részesült - © Fotó: ÉM
A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő büntetéseket hozta a legutóbbi ülésén.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága az előző felnőtt bajnoki fordulóban kiállított játékosok ügyében úgy határozott, hogy Kovács Dávid (Rudabánya) 3, Korotki Csaba (Boldogkőváralja) 2, Illés Gábor (Kiskinizs), Bitó Erik (Szendrő), Dévai György (Harsány) és Kuzma László (Nyékládháza) 1-1 mérkőzésen nem léphet pályára, míg Tóth Dávidot (Sajószöged) 2015. április 20-ig tiltották el a játéktól.

Egyéb fegyelmi határozatok

  • A Bódvaszilas következő mérkőzésére – nézőtéri rendbontás miatt – szövetségi ellenőrt küldenek a sportszervezet költségére.
  • A Boldogkőváralja következő mérkőzésére – rendezési hiányosság miatt – szövetségi ellenőrt küldenek a sportszervezet költségére.
  • Szögedi Tamás (Parasznya) sportszakembert 2015. szeptember 30-ig eltiltották a labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől (kispadtól), a mérkőzésen történő közreműködéstől.
  • A Bükkábrány és a Nagybarca rendezési hiányosság miatt írásbeli figyelmeztetésben részesült.
  • A Sajóörös felnőtt és a Szentistván U19-es csapatai az első alkalommal történt létszámhiányos kiállás miatt írásbeli megrovásban részesültek.
  • A Hernádvécse csapatának évi összeredményéből – jogosulatlan szerepeltetés miatt – 1 büntetőpontot levontak.