Labdarúgó fegyelmi határozatok

Akt.:
Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta a legutóbbi ülésén az elmúlt heti forduló után.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő büntetéseket osztotta ki a kiállított játékosoknak:

  • 3 felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva: Géczi Dániel (Gönc)
  • 2 felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva:Matesz Attila (Bőcs)
  • 1 felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva: Bohus Péter (Mád), Toplenszki Szabolcs (Felsőzsolca), Klenyár András (Mezőzombor), Pásztor István (Bodroghalom), Tósa Krisztián (Szirmabesenyő)
  • 2016. június 1-ig eltiltva:Székely Krisztián (Cserépfalu)
  • 2016. május 1-ig eltiltva: Porkoláb Péter (Cserépfalu)
  • 2016. március 14-ig eltiltva: Erdei Nagy Patrik (Alsózsolca)
  • Erdei Nagy Patrikot (Alsózsolca) pedig 2016. március 14-ig tiltották el a játéktól.

Egyéb fegyelmi, versenybírósági határozatok

Balázs Flórián sportszakembert (Bőcs) 2016. március 31-ig a labdarúgással kapcsolatos minden tevékenységtől eltiltották.

Hollóháza sportszervezetét, késés miatt, írásbeli figyelmeztetésben részesítették.

Alsózsolca sportszervezetének, szurkolói rendzavarás miatt, a soron következő hazai bajnoki mérkőzésre, saját költségén, szövetségi ellenőrt kell fogadnia.

A megyei II. osztályú bajnokság Közép csoportjában 2-1-es hazai vezetésnél a játékvezető a 89. percben félbeszakította a Kisgyőr – Cserépfalu felnőtt mérkőzést. A 3 pontot 3-0-ás gólkülönbséggel Kisgyőr javára igazolták, Cserépfalu sportszervezete ellen pedig a fegyelmi bizottságnál eljárást kezdeményeztek.

A Bódvaszilas U19-es és a Karcsa U19-es csapatai első alkalommal történt létszámhiányos kiállásuk miatt írásbeli megrovásban részesültek.

A Hollóháza U19-es csapata az U19-es Tiszakarád – Hollóháza elmaradt meccsel összefüggésben, másodszori ki nem állása miatt 3 büntetőpont levonásban részesült, a meccs 3 pontját 3-0-val a Tiszakarád javára igazolták és a két csapat tavasszal esedékes mérkőzésére a Hollóházának kell Tiszakarádra utaznia.