Helyi közélet

2012.06.14. 12:46

„Múzeumba ment” a tolvaj Putnokon

Putnok - Valószínűleg nem győzte kivárni a szombatot – amikor a kiállítóhelyek tárt kapukkal és programokkal várják a látogatókat a múzeumok éjszakáján –,ezért már szerdáról csütörtökre virradó éjjel „múzeumba ment” az a tolvaj, aki behatolt Putnokon a gömöri múzeumba – illetve annak egyik raktárhelyiségébe.

Putnok - Valószínűleg nem győzte kivárni a szombatot – amikor a kiállítóhelyek tárt kapukkal és programokkal várják a látogatókat a múzeumok éjszakáján –,ezért már szerdáról csütörtökre virradó éjjel „múzeumba ment” az a tolvaj, aki behatolt Putnokon a gömöri múzeumba – illetve annak egyik raktárhelyiségébe. Hogy pontosan mit vitt el, még nem tudni, egyelőre annyi bizonyos, hogy a könnyen pénzzé tehető holmik jobban érdekelték, mint a múzeum által kínált látnivalók.

Mint Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa elmondta, a Putnoki Rendőrőrsön ismeretlen tettes ellen lopás miatt indult eljárás az ügy kapcsán.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában