Labdarúgó fegyelmi határozatok: 2016. június 30-ig eltiltották a dubicsányi focistát

Akt.:
Labdarúgó fegyelmi határozatok: 2016. június 30-ig eltiltották a dubicsányi focistát
A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő büntetéseket osztotta ki az előző fordulóban a megye I-es és megye II-es mérkőzéseken kiállított játékosoknak.

Horváth Lajos (Szalonna), Kun-Szabó Ádám (Alsózsolca) 2-2, Spisák Zoltán Barnabás (Nagybarca), Takács Tamás (Sárospatak), Sukály Szabolcs (Aszaló), Sütő Gergő (Pácin), Klenyár Péter (Mezőzombor), Kaló Gábor (Vatta), Burai Krisztián (Kisgyőr), Szemán István (Bükkzsérc), Karancsi Zoltán (Mezőnagymihály) 1-1 bajnokin nem léphet pályára, míg Glonczi Dávidot (Tokaj) október 18-ig, Lázi Lászlót (Dubicsány) pedig 2016. június 30-ig tiltották el a játéktól.

Egyéb határozatok

– A Bőcs sportszervezetet az U19-es csapatuk öltözői rongálása miatt 20 000 forintos pénzbüntetéssel sújtották, és a gárdának a következő hazai bajnoki mérkőzésre szövetségi ellenőrt küldenek a klub költségére.

– Beri Andrást, a Szendrő U19-es csapatának sportszakemberét október 12-ig tiltották el a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakmai tevékenységtől.