Labdarúgás: NB III

Miskolc, Putnok, Tállya – Miután a bajnokság elején a Putnok FC-nek, a Tállya KSE-nek és a DVTK tartaléknak sincs hazai pályája, mindhárman idegenbe kényszerültek a hétvégén.

A tervek szerint ezen csapatok Mucsonyban játszottak volna, de miután a Gyöngyös nem egyezett bele a szombat délelőtti kezdésbe (az augusztus 20-i ünnep miatt vasárnap nem rendeznek mérkőzéseket), a „kis” Diósgyőr Kazincbarcikán fogadja hevesi ellenfelét. A Tállya és a Putnok viszont Mucsonyban, utóbbi cigándiak elleni csatájára tegnap került sor.

NB III., Keleti csoport, 2. forduló

Putnok FC – Cigánd SE 4-2 (2-1)

Mucsony, 150 néző. V.: Szilágyi.

Putnok: Egyed – Tóth, Csicsvári, Czető, Zimányi Á. – Kovács B. (Bodnár), Illés, Zimányi A., Balogh (Bocsi), Csirszki (Fehér) – Katona. Vezetőedző: Koszta Péter.

Cigánd: Sánta T. – Horváth, Baksa, Kovács G., Pásztor – Benke, Balla (Németh), Ötvös, Molnár L. (Sánta K.), – Szöllősi, Molnár T. Szakmai igazgató: Szénay Péter. G.: Katona, Kovács B., Balogh, Bocsi, ill. Szöllősi, Kovács G.

Jók: Zimányi Á., Balogh, Katona, Illés, ill. senki.

Koszta Péter: – Jobban játszottunk a mai mérkőzésen, ezért megérdemelten nyertünk.
Szénay Péter: – Gratulálok a hazai csapatnak, kihasználták az adódó helyzeteiket. A második góljuk eldöntötte a mérkőzést.