LABDARÚGÁS: Szalai Ádám még nem foglalkozik a nagycsapattal

Szalai Ádám egyelőre nem foglalkozik azzal, hogy mikor kerülhet fel a Real Madrid nagycsapatába. A 20 éves támadó a felnőtt válogatottba való meghívást is korainak érzi, de szívesen igent mondana Erwin Koeman felkérésére. A Real Madrid magyar légiósáról, aki jelenleg a klub fiókcsapatában, a Real Madrid Castillában rúgja a gólokat több lap is azt írta a közelmúltban, hogy akár már a vasárnapi Athletic Bilbao elleni bajnoki találkozó előtt meghívót kaphat az első csapathoz. Van Nistelrooy ugyanis eltiltás, Higuain pedig úgy tűnik sérülés miatt nem játszhat vasárnap.

“Most teljes mértékben arra koncentrálok, hogy itt minél jobban játsszak, és hogy jó szezont zárjak. Ha egy olyan évet zárok, amikor minden sikerül, akkor annak úgyis meg lesznek a következményei” – válaszolta a Független Hírügynökség kérdésére Szalai Ádám.

A magyar csatár elmondása szerint a fiatalok edzőpályája közvetlenül a “nagyoké” mellett van, így alkalom nyílik rövidebb beszélgetésekre a sztárokkal, de nagy barátságok még nem alakultak ki.

Szalai Ádám a spanyol harmadosztályban ontja a gólokat, de még nem lát reális esélyt arra, hogy meghívót kapjon a felnőtt válogatottba. “Még nem kerestek meg otthonról, de nem is látok reális esélyt arra, hogy a közeljövőben bemutatkozhassak a válogatottban” – tette hozzá a fiatal tehetség. “Ha hívnának, akkor azonnal mennék, de ennek még nincs realitása” – fogalmazott Szalai Ádám.