LABDARÚGÁS: Schuster – "Nagy mázlink volt"

A Real Madrid vezetőedzője, Bernd Schuster szerint nagyon nagy szerencséje volt csapatának a Zenit Szentpétervár elleni, kedd esti Bajnokok Ligája találkozón, amelyet 2-1-re nyert meg a spanyol alakulat.

A német szakember szerint az oroszok megérdemelték volna akár a győzelmet is, és emiatt elmarasztalja saját játékosait. Az egyik spanyol rádiónak adott nyilatkozatában Schuster nem volt elragadtatva a látottaktól.

“Nagyon nagy szerencsének volt” – ismerte el a tréner a Radio Marcának. “Nem tetszett, ahogy játszottunk. Volt egy jó időszakunk, de utána törvényszerű volt, hogy nehezen fogunk nyerni” – elemezte a látottakat Schuster. “Egyedül az eredménnyel vagyok elégedett” – jelentette ki a mester.

“Azért ne értsenek félre, örülök a győzelemnek, különösen itt, a BL-ben, ahol minden mérkőzés nagyon nehéz. Minden csapatnak a legjobbját kell nyújtania, hogy esélye legyen a három pontra” – vélekedett az edző. “Egy olyan csoportban vagyunk, ahol hárman is esélyesek vagyunk a továbbjutásra, ezért örülök, hogy Szentpéterváron is győzni tudtunk” – fogalmazott a Schuster.