LABDARÚGÁS: Ronaldo – "Nagyon elhíztam"

A brazilok klasszisa, Ronaldo beismerte: annyira elhízott a rehabilitációja során, hogy már alig mentek rá a ruhái.

A legutóbb az AC Milanban futballozó Ronaldo súlyos tárdsérülést szenvedett az év elején, és gyógyulása során rengeteg plusz kilót szedett fel. “Ennél kövérebb már nem is lehettem volna. Már szinte egyetlen ruha sem jött rám” – ismerte el az egyik televíziócsatornának adott interjújában a “Fenoménnek” becézett támadó.

Ronaldónak jelenleg nincs csapata, mivel a Milan elbocsátotta, de mostanában a brazil Flamengo gárdájával tréningezik. A “gólzsák” azt is elárulta, hogy nagyon nehéz volt visszanyerni a formáját. “Nagyon könnyű kilókat felszedni, de leadni őket már sokkal nehezebb” – tette hozzá a kiválóság.

Bár még koránt sincs 100 százalékos állapotban, Ronaldo már arról álmodozik, hogy visszatérhet a nemzeti csapatba is. “Nagy áldozatokat hozok, és igen, még mindig az a vágyam, hogy újra válogatott legyek” – fogalmazott a 32 éves játékos.

Azért azzal tisztában van Ronaldo, hogy újra játszania kell, hogy bekerüljön a válogatottba, nem számíthat csak a hírnevére. “Ahhoz, hogy újra magamra ölthessem a címeres mezt, először csapatot kell szereznem, és ott jól kell játszanom. A múltam és a szponzoraim miatt nem fogok meghívót kapni” – zárta le mondandóját Ronaldo.