LABDARÚGÁS: Roberto Carlos majdnem belerokkant magánéleti traumába

Az elmúlt két évben lelkileg szinte teljesen összeroppant magánéleti problémái miatt Roberto Carlos. A 34 esztendős brazil válogatott védő erről pénteken nyilatkozott egy lapnak. A játékos a közelmúltban vált el a feleségétől, ráadásul az ügynöke is átverte. Roberto Carlos tizenegy év után elhagyja a Real Madrid labdarúgócsapatát a szezon végén.

“Kizárólag a futball jelentett megnyugvást a számomra, amikor pályára léptem, minden mást elfelejtettem, viszont a mérkőzések után újra szomorú voltam és magányosnak éreztem magam” – fedte fel titkát a veterán dél-amerikai játékos.

A futballistát – hét gyermeke közül – Roberta lánya segítette át a lelki válságon, aki a spanyol fővárosba költözött, hogy minél több időt tölthessen hullámvölgybe került apjával.

Carlos azt is elárulta, hogy mindenképpen bajnoki címmel szeretne búcsúzni a királyi gárdától és a Santigao Bernabeu közönségétől.

“Amikor ide kerültem, bajnok lett a csapat, de akkor a sikert nem ünnepelhettem meg a társakkal, mert a válogatotthoz kellett sietnem. Ha most is az élen zárnánk, akkor mindent bepótolnék, addig buliznék, amíg össze nem esek” – tette hozzá a brazil védő.

A királyi gárda tíz fordulóval a bajnokság vége előtt az éllovas Barcelonától öt, a második helyezett Sevillától pedig három ponttal lemaradva jelenleg a dobogó harmadik fokát foglalja el.Sporthírek