LABDARÚGÁS: Panucci a Romából akar visszavonulni

Az AS Roma veterán hátvédjének, Christian Panuccinak az ügynöke bejelentette: ügyfele a fővárosi csapatból szeretne visszavonulni.

A 35 éves klasszis 2001-ben csatlakozott a “farkasokhoz”, és azóta több mint 200 olasz bajnoki mérkőzésen szerepelt, az évek során pedig két Olasz Kupa-győzelmet is begyűjtött a klubbal.

Annak ellenére, hogy Panucci már jócskán benne van a korban, remek erőállapotban van, és a 2008-as Európa-bajnokságon is a válogatott egyik legjobbja volt. A hátvéd kontraktusa a szezon végéig szól, és könnyen előfordulhat, hogy ez lesz az utolsó idénye a profik között, mert a Roma eddig még nem ajánlott neki szerződéshosszabbítást.

Panucci ügynöke is megerősítette, hogy az védence minden álma, hogy az “örök városból” vonuljon vissza. “Panucci egy remek játékos, aki imádja a munkáját” – mondta a klasszis ügynöke, Oscar Damiani a romanews.eu nevű internetes oldalnak. “Nagyon nagy elszántsággal küzd minden mérkőzésen. A titkát is elárulhatom: munka, áldozat, szenvedély, és veleszületett tehetség” – tette hozzá a szakember.

Arra a kérdésre, hogy Panucci a Romából akar-e visszavonulni, Damiani azt válaszolta: “Persze, ez minden vágya. Nagyon erősen kötődik a klubhoz és a városhoz is”. Az ügynök a szerződéshosszabbításról is beszélt az internetes portálnak. “Szerintem nem lesz baj a kontraktus megújításával, de majd a következő napok mindenre választ adnak. Különben is, nem sietünk sehová” – zárta le mondandóját Damiani.