LABDARÚGÁS: Owen nem játszhat az idénynyitón

A Newcastle United angol válogatott csatára, Michael Owen nem lehet ott az új szezonban csapata első mérkőzésén. A “szarkák” a Bolton vendégeként lépnek pályára augusztus 11-én, a 27 éves futballista pedig korábbi térdsérülése miatt kénytelen kihagyni a találkozót

Michael Owen mindössze tizennégy mérkőzést játszott Newcastle mezben 2005.decembere óta. A 27 éves támadó még mindig a 2006-os németországi világbajnokságon, a svédek elleni csoportmérkőzésen összeszedett térdsérülését nyögi. Az volt a csatár nyolcvanadik válogatott mérkőzése, de csak 51 másodpercig tartott, mivel szinte rögtön megsérült. A röntgenfelvételek térdszalag-szakadást mutattak ki nála, egy éves kényszerpihenőre ítélve a támadót.
Idén július 17-én egy felkészülési mérkőzésen már pályára lépett, gólt is szerzett de ismét meghúzódott a sérült szalag, így ismét egy hónapra kidőlt.

Anglia augusztus 22-én játszik barátságos mérkőzést a német válogatottal, a Wembley stadionban. Azzal, hogy Owen még mindig nem teljesen egészséges, veszélybe került a csatár válogatottbeli szereplése is.