LABDARÚGÁS: Mourinho figyelmeztette játékosait

Az angol bajnoki címvédő Chelsea vezetőedzője, José Mourinho arra hívta fel játékosai figyelmét, hogy a vasárnapi, Blackburn elleni labdarúgó FA-kupa elődöntő előtt nem bízhatják el magukat, mert az ellenfél egy olyan csapat, amelynek ritkán van esélye egy-egy kupasorozat döntőjében szerepelni. Ezért a portugál tréner biztos abban, hogy csapatának minden tudására szükség lesz az elődöntőben.

“A Valencia ellen nagyon jó meccset játszottunk, és szerintem a Blackburn ellen is egy ilyen talákozó vár ránk” – mondta Mourinho a BBC-nek adott interjújában. A menedzser bízik abban, hogy csapata nem veszít motivációjából, és koncentrációjából és csapata eljuthat a Wembleybe, az FA-Kupa döntőjébe.

A Chelsea előtt minden lehetőség adott, hogy négy trófeával zárja a szezont: a Bajnokok Ligájában és az FA-Kupában elődöntős, az angol bajnokságban három pont hátránya van a listavezető Manchester Unitedhez képest, a Ligakupát pedig már korábban megnyerte. (a február 25-I döntőben 2-1-re verte az Arsenalt).