LABDARÚGÁS: Moratti kinevette a Milant Beckham miatt

Az Internazionale elnöke, Massimo Moratti megmosolyogta, hogy a városi rivális, az AC Milan leigazolta David Beckhamet. A kék-feketék első embere szerint ugyan olyan bukás lesz a piros-feketék számára a Manchester United korábbi klasszisa, mint amilyen Christian Vieri és Ronaldo volt.

A Milan hivatalosan szerdán jelentette be Beckham érkezését, aki majd januárban csatlakozhat a kerethez. Sokakat meglepett a középpályás érkezése, de a Milan szurkolók örömmel fogadták a bejelentést.

Az Internél azonban nem tudták megállni, hogy ne szúrjanak oda az ősi riválisnak. “Beckham az AC Milanban? Ez olyan Ronaldo-típusú igazolásnak tűnik nekem” – mondta nevetve a Sportmediaset nevű olasz internetes portálnak Massimo Moratti. “A Milannak sajátos játékosvásárlási filozófiája van, ami akkor kezdődött, amikor megvették Vierit, majd Ronaldót, Ronaldinhót és most Beckhamet” – magyarázta az Inter elnöke.

“Persze nincs semmi rossz abban, hogy leigazolták ezeket a focistákat, mert a szurkolóknak még szórakoztató is lehet” – fogalmazott Moratti. “Mi azért más játékospolitikát folytatunk. Majd a szezon végén meglátjuk, melyikünk stratégiája vált be jobban” – zárta le mondandóját a kék-feketék elöljárója.

Jelenleg az Inter vezeti az olasz bajnokságot, ám a Milan csak három pontos hátrányban van vele szemben, és egyre inkább úgy tűnik, hogy e között a két csapat közt dől majd el a Scudetto sorsa.