LABDARÚGÁS: Maximum négyszáz Fradi-drukker és két sor korlát lesz a Makó-Fradi meccsen

A labdarúgó NB II Keleti Csoportjában vasárnap délután megrendezésre kerülő Makó-Ferencváros mérkőzést korábban a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kiemelt kockázatú találkozónak minősítette, ezért pénteken délután pályabejárást tartott a Csongrád megyei város sportlétesítményében. A terepszemle után az MLSZ Biztonsági Bizottsága négyszáz főre korlátozta a vendégszurkolók számát, és még egy sor korlát telepítésére kötelezte a makói klubot.

A pályabejáráson Margitai Zoltán a bizottság elnöke mellett Tóth Csaba, és Kormányos Gábor, a Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség képviselői vettek részt. Margitai Zoltán arról tájékoztatta az MLSZ hivatalos honlapját, hogy több biztonsági hiányosságot is feltártak Makón, ezért korlátozták a Ferencvárost elkísérő szurkolók számát, és építettnek még egy sor kerítést a szurkolók, és a játéktér közé.

A vendégszurkolók csak a fővárosban, az Üllői úton válthatják meg a belépőiket, a helyszínen erre már nem lesz lehetőségük. Margitai azt is hangsúylozta, hogy makói rendfentartó erők felkészülten várják a vasárnapi találkozót.