LABDARÚGÁS: Ma lép fel a világbajnok

Eddig körülbelül 30 ezer jegy kelt el a szerda esti olaszok elleni válogatott mérkőzésre. Jelenleg még minden kategóriában lehet belépőket kapni 3000 forinttól 15 ezerig. Az olaszok tizennégy világbajnokkal érkeztek kedden Magyarországra, így Geráéknak már a döntetlen is bravúr lenne. A Magyarország-Olaszország barátságos labdarúgó mérkőzés este 20 óra 50 perckor kezdődik a Puskás Ferenc stadionban.

Magyarország hazai pályán utoljára 1965-ben, verte meg az olaszokat 2-1-re. A legutóbbi hazai találkozón, 2000-ben egy világbajnoki selejtezőn 2-2-es döntetlent ért el az akkor még Bicskei Bertalan által irányított csapat. Akkor 51 ezren voltak kíváncsiak Del Piero-ék játéktudására.

Az olaszok kedden már edzést tartottak a Puskás Stadionban, a tréningre több ezren voltak kíváncsiak. Roberto Donadoni, az olaszok szövetségi kapitánya a tréning után elmondta, komolyan veszik az esti találkozót, ugyanis ez a felkészülésük első mérkőzése, ami plusz motivációt jelenthet a játékosoknak az utolsó Európa-bajnoki selejtezőkre.Sporthírek