LABDARÚGÁS: Közös megegyezéssel szerződést bontott Sisa Tiborral a Tatabánya FC

Vasárnap délután közös megegyezéssel szerződést bontott Sisa Tibor vezetőedzővel a Borsodi Liga tizenharmadik helyén álló Tatabánya FC labdarúgócsapatának vezetősége.

Török József ügyvezető igazgató a Független Hírügynökség érdeklődésére nem kommentálta a döntést, arról viszont beszámolt, hogy az új edző kinevezéséig remélhetőleg nem kell többet várni egy-két napnál. A sportvezető a kispad várományosait nem nevezte meg, közlése szerint több szakemberrel jelenleg is tárgyal az egyesület.

Sisa Tibor a sereghajtó Dunakanyar-Vác elleni szombati vereség után ajánlotta fel a lemondását. A tatababányai együttesnek ez volt sorozatban a harmadik veresége, hiszen a Vác elleni kudarcot megelőzően a Vasas ellen hazai pályán (1-3), a Kaposvár ellen pedig idegenben kapott ki (0-4).

A tavaszi szezont stabil középcsapatként kezdő Bányásznak immáron kiesési gondjai vannak. A 12-14. helyen álló Kaposvár, Tatabánya, Sopron és a jelenleg a szezon végén kiesést jelentő 15. pozíciót elfoglaló REAC egyaránt 23 ponttal rendelkezik, köztük csupán a gólkülönbség rangsorol.