LABDARÚGÁS: Király Gábor meccsét halálos baleset miatt napolták el

Gyászol a nyugat-londoni Queens Park Rangers labdarúgócsapata, miután szombat hajnalban autóbalesetben meghalt egyik fiatal csatáruk. Az angol másodosztályban szereplő QPR a Király Gáborral felálló Burnley együttesét fogadta volna a szombati harmadik fordulóban, de a haláleset miatt a mérkőzést elhalasztották.

A klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 18 éves Ray Jones autóbalesetben életét vesztette. Az angol utánpótlás-válogatott csatár, négy társával együtt egy fekete személygépkocsiban utazott, amikor összeütköztek egy busszal.

Jones és egyik utastársa a helyszínen, míg a harmadik sérült a kórházba szállítás után halt meg. A személygépkocsiban ülő másik két utas közül az egyik súlyos, a másik könnyebb sérüléseket szenvedett.

A klub közleményében saját halottjának tekint a Ray Jones-t.

Jones 15 évesen csatlakozott a Queens Park Rangershez, de csak 2006 áprilisában mutatkozott be, a Watford elleni találkozón. Összesen harmincöt mérkőzésen szerepelt kék-fehérben mezben és hat gólt szerzett.

A QPR csapata két éven belül második játékosát veszíti el. 2006-ban, a 15 éves Kiyan Prince-t ölték meg több késszúrással az iskolája előtt.