LABDARÚGÁS: Kétséges Lampard válogatott beli szereplése

Egyelőre nem biztos Frank Lampard játéka az angol labdarúgó-válogatott két sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőjén. A Chelsea középpályásának Izrael és Oroszország elleni szereplése azután vált kétségessé, hogy a londoni klub edzésén megsérült.

A 29 éves játékos klubcsapatával készült pénteken, de a tréning végén combizom-sérülést szenvedett. Azt egyelőre nem tudják, hogy a játékos pályára léphet-e a Chelsea vasárnapi bajnokiján az Aston Villa ellen. Az sem biztos, hogy játszhat a szeptember 8-i Izrael, valamint a 12-i Oroszország elleni Európa-bajnoki selejtezőn.

Az angol válogatott huszonhat fős keretét pénteken hirdette ki Steve McClaren szövetségi kapitány, és Frank Lampard neve is szerepelt a listán. Az angol válogatott így is nélkülözi majd néhány alapemberét: David Beckham, Kieron Dyer, Wayne Rooney és Gary Neville biztosan nem játszhat majd a szeptemberi válogatott-mérkőzéseken, a liverpooli Steven Gerrard játéka is kérdéses. A Mersey-parti futballistának az egyik nagylábujja törött el. A két sérült középpályást Michael Carrick és Owen Hargreaves helyettesítheti.