LABDARÚGÁS: Kaká 100 millió euróért sem eladó

Az AC Milan nem adja el Kakát – ezt közleményében jelentette be az olasz klub, miután szombati sajtóértesülések szerint a Chelsea 100 millió eurót (körülbelül 23 milliárd forintot) fizetne a brazil középpályásért.

Az olaszok anyagi nehézségeik ellenére a héten leigazolták Kaká válogatott csapattársát, Ronaldinhót, ezért mindenki számára jó megoldás lenne az irányító eladása – állítja a játékos személyi asszisztense, Diogo Kotscho.

“A Real Madrid tavaly ajánlott 90 millió eurót, de a Milant nem érdekelte az üzlet” – mondta Kotscho a The Guardian angol lapnak. “Most azonban más a helyzet, most először érezzük, hogy megállapodhatunk, mivel a Milan jelen helyzetében mindenki jól járna az üzlettel. Az átigazolás jelentősen növelné Kaká keresetét, mivel az átigazolási díj 10 százalékát ő kapná.”

A Milan szombati közleményében cáfolta, hogy eladnák Kakát. A pletykákat illetően Vittorio Mentana, a Milan kommunikációs igazgatója ismételten kijelentette, hogy Kaká semmiképpen sem eladó.

A 26 éves középpályás, akit 2012-ig köti szerződése az olaszokhoz, bosszús, amiért klubja nem engedi el a pekingi olimpiára, noha a héten igazolt társa, Ronaldinho részt vehet a játékokon.