LABDARÚGÁS: Jose Antonio Camacho veszi át az irányítást Vadóczéknál?

Az Osasuna vezetősége hétfőn menesztette a posztjáról a Vadócz Krisztiánt is foglalkoztató csapat vezetőedzőjét, José Ángel Zigandát. A csapat az idei bajnokságban hat forduló után még nyeretlen és csak két gólt szerzett. A 42 éves szakember két évig dolgozott a klubnál, amelynek korábban a játékosa is volt. A csapat irányítását várhatóan Jose Antonio Camacho veszi át.

Az Osasuna 2007-ben eljutott az UEFA-Kupa elődöntőjéig, ám utána mélyrepülésbe kezdett a csapat, és a szezon végén csak egy ponttal menekült meg a kieséstől. Az új idény kezdetével sem változott a helyzet, a pamplonai együttes jelenleg a kiesőzónában tanyázik, amit úgy tűnik, megelégelt a klubvezetés.

Az első hat meccsén az Osasuna nem tudott győzni, és mindössze két gólt rúgott, így érthető, hogy az elnökség a változtatás mellett döntött. A spanyol sajtó értesülései szerint az Osasuna már meg is találta a fiatal tréner utódját, méghozzá Jose Antonio Camacho személyében, aki korábban a spanyol válogatott és a Real Madrid mestere volt.