LABDARÚGÁS: Heinze és Robben a Real Madrid játékosa

Gabriel Heinzével és Arjen Robbennel erősödik a Real Madrid kerete – jelentette be a csapat vezetése a klub hivatalos honlapján. A hírek szerint az argentin balhátvédért 12 millió eurót, a holland támadóért 36 milliót fizet a Real.

Ramón Calderón klubelnök azért csábította a spanyol fővárosba Gabriel Heinzét, hogy erősödjön a Real Madrid védelme. A királyi gárda legutóbb öt gólt kapott hazai pályán a Sevilla elleni Szuperkupa visszavágón. A negyvenszeres argentin válogatott balhátvéd 12 millió euróért vált klubot. Heinze álma az lett volna, hogy a Liverpool FC-ben folytassa pályafutását, ám a Manchester United nem akarta átengedni a játékost egy közvetlen riválisának, így végül Spanyolországba, Bernd Schuster együtteséhez került.

A Chelsea és a Real Madrid is megállapodott egymással Arjen Robben átigazolásáról. Az egyezségről mindkét klub hírt adott hivatalos honlapján. A madridi klub internetes oldala szerint a játékos is igent mondott, a kötelező orvosi vizsgálat már csak formalitás lesz. Az átigazolási árat nem hozták nyilvánosságra, de a spanyol lapok szerint 36 millió euróban állapodtak meg a csapatok.