LABDARÚGÁS: Hajnal Tamás két gólt lőtt, de kiesett a Dortmund

Hiába lőtt két gólt is Hajnal Tamás, csapata, a német Borussia Dortmund kiesett az UEFA-kupából. Szintén búcsúzott a Bodnár Lászlóval felálló Salzburg is, Babos Gábor együttese, a NEC Nijmegen azonban továbbjutott a csoportkörbe.

A Dortmund 2-0-ás hazai vereség után utazott az olasz Udinese otthonába, de a rendes játékidőben sikerült lefaragniuk hátrányukat, köszönhetően a magyar válogatott játékosnak. Hajnal Tamás előbb az első félidő végén, majd a 92. percben vette be az olaszok kapuját. A találkozón több gól nem esett, a tizenegyes lövésekben pedig az Udinese bizonyult jobbnak, így az olaszok jutottak tovább. A mérkőzésen remeklő Hajnal Tamás egyébként a végén büntetőt hibázott.

Bodnár László csapata, az osztrák Salzburg a kétszeres UEFA-kupa győztes spanyol Sevillát fogadta, és a 2-0-ás idegenbeli vereség után hazai pályán is 2-0-ra kaptak ki, így búcsúztak a kupától. A magyar védő végigjátszotta a találkozót.

Szintén végig a kapuban volt Babos Gábor, a holland NEC Nijmegen kapusa is. A holland együttes 0-0-át játszott a Dinamo Bukarest otthonában, így 1-0-ás összesítéssel bejutottak a csoportkörbe.