LABDARÚGÁS: Gascoigne halálára lehet tippelni egy skót honlapon

Celtic-szurkolók egy csoportja honlapot indított, melyen Paul Gascoigne halálának időpontjára lehet tippelni. Az egykori középpályás korábban játszott a Rangersben is – vélhetően ezért nem szeretik őt a Celtic drukkerei.

Olyan honlapot indítottak Celtic-fanatikusok, amelyen Paul Gascigne halálának időpontjára lehet fogadni. A játéknak fődíja is van, egy mobiltelefon illeti a legjobb “tippelőt”. A 41 éves Paul Gascoigne súlyos alkoholizmusban és depresszióban szenved, az utóbbi időben egymást érik botrányai, amelyek sosem józan állapotban érik a volt válogatottat.

Gascoigne 1995 és 1998 között a Celtic legnagyobb riválisánál, a Rangersnél futballozott – feltehetően ezért vált a Celtic szurkolók céltáblájává.

Az esetről feldúltan nyilatkozott Gascoigne egyik barátja, az angol Daily Star újságnak: “Hihetetlen ez a történet. Mindenki tudja, min megy keresztül mostanában, erre egyesek ezt művelik vele. Segítségre van szüksége, nem pedig ilyen visszataszító dolgokra. Remélem hogy egyszer még megbűnhődnek ezért”.