LABDARÚGÁS: Galliani – "A Scudetto a legfontosabb"

Az AC Milan labdarúgócsapatának alelnöke, Adriano Galliani kijelentette: az idei szezonban az olasz bajnoki cím megszerzése a legfontosabb a csapat számára, valamint azt is elárulta, hogy az átigazolási szezonban már nem érkezik több játékos az együttesbe.

A piros-feketék meglehetősen aktívak voltak a játékospiacon, hiszen a gárdához csábították Gianluca Zambrottát, Marco Boriellót, Mthieu Flaminit és a hét elején a Barcelona klasszisát, Ronaldinhót is. “Sokat erősödtünk, úgyhogy a továbbiakban nem szerződtetünk több labdarúgót” – mondta Galliani.

Az idén a bajnoki cím megszerzése a legfontosabb a Milan számára, mivel az előző szezonban nem tudta kiharcolni a Bajnokok Ligája indulási jogot, és csak az UEFA-Kupába kvalifikálta magát. “Ha választanom kellene az UEFA-Kupa megnyerése, és a bajnoki serleg elhódítása között, akkor én a Scudettót választanám” – közölte Galliani.

“Egyelőre nem foglalkozom az Internazionale elleni derbivel, most a csapat a legfontosabb” – jelentette ki a sportvezető.

Az utóbbi években rendkívül sikeres volt a Milan az európai kupaporondon, ám a bajnokságot már 2004 óta nem sikerült elhódítania.Sporthírek