LABDARÚGÁS: Feldühödött Roma szurkolók dobálták meg tojással a játékosokat

Körülbelül ötven AS Roma szurkoló gyűlt össze a csapat edzőkomplexuma előtt, hogy randalírozzon és verekedjen a játékosokkal – adta hírül a Sky Sport Italia.

A futballisták vasárnap este óta az edzőkozpont falain belül vannak, mert krízismegbeszélést folytatnak, ám a feldühödött fanatikusok miatt nem tudnak kimenni a pályára edzeni.

A drukkerek egy csoportja tojásokkal és más dobálásra alkalmas tárggyal átmászott a létesítmény kerítésén, hogy összecsapjon a játékosokkal. A Sky Sport tudósítása szerint a szurkolók mindenképpen botrányt akarnak csinálni: a csapatszállító buszt, valamint a focisták autóit már meg is dobálták tojásokkal. Az ultrák különböző szitkozódó mondatokat is felírtak a komplexum falaira.

“Menjetek dolgozni! Szégyeljétek magatokat! Megalázó”. Ez csak néhány, a fanatikusok által kreált graffitik közül.

A “farkasok” meglepően gyengén teljesítenek az olasz bajnokságban, jelenleg csak két pont választja el a klubot a kiesőzónától. A drukkerek azért lendültek akcióba, hogy választ kapjanak arra a kérdésre, miért ilyen rossz a csapat.

Nem ez az első eset, hogy a drukkerek saját kezükbe veszik az irányítást: a múlt hónapban nem engedték be az együttes vezetőedzőjét, Luciano Spallettit az edzőközpontba, akinek így a kerítésen kellett átugrania.

A legfrissebb hírek szerint a rendőrség már megérkezett a helyszínre, hogy lecsillapítsa az indulatokat. A játékosok egyelőre a székházban vannak a saját biztonságuk érdekében. A fanatikusok korábban azt követelték, hogy jöjjön ki a gárda csapatkapitánya, Francesco Totti, ám a játékos nem jelent meg a drukkerek előtt.