LABDARÚGÁS: Fegyveresek támadták meg a Roma sztárját és elrabolták kislányát

Fegyveresek támadták meg Philip Mexés-t, az AS Roma olasz labdarúgóklub francia légiósát csütörtök éjszaka az olasz fővárosban. A rablók ellopták a védő autóját, benne két éves kislányával, nem sokkal később azonban a gyermek és az autó is sértetlenül került elő, a támadók viszont elmenekültek.

Mexés családja nem sokkal éjfél előtt ért haza Róma Axa-Casal Palocco kerülete és az ókori kikötő város, Osztia között lévő házához, amikor megtámadta őket a két fegyveres. A játékos fejéhez pisztolyt szegeztek. Mexés felesége és négy éves kisfia még be tudtak menekülni az épületbe, két éves kislányát azonban már nem tudták kivenni az autóból, a rablók vele együtt hajtottak el.

A labdarúgó azonnal értesítette a rendőrséget, akik hajtóvadászatot indítottak a támadók után, nem sokkal később pedig elő is került az ellopott autó, benne a mélyen alvó kislánnyal. A rablók – feltehetően – miután észrevették a szundikáló gyereket leállították az autót, és egy kis tér mellett hagyták nyitott ajtókkal. A fegyveresket továbbra is keresik, a rendőrség szerint nagy valószínűséggel külföldiek voltak a támadók.