LABDARÚGÁS: Elbúcsúztatták Antonio Puertát

A tervezettnél egy nappal korábban, szerda este örök nyugalomra helyezték a Sevilla kedden elhunyt 22 éves labdarúgóját, Antonio Puertát a sevillai San Fernando temetőben.

A gyászmenet során a csapattársak vitték Puerta koporsóját, s szurkolók ezrei kísérték utolsó útjára a játékost a Ramon Sachez Pizjuan Stadionnál elhelyezett ravataltól indulva. A szertartás a család kérésére azonban már szűk körben zajlott, csak a hozzátartozók, a csapattársak, a klub képviselői, illetve egyéb meghívottak vehettek részt rajta. A gyászszertartást többek között Joan Laporta (az FC Barcelona elnöke), Ramón Calderón (a Real Madrid elnöke), Predrag Mijatovics (a Real Madrid igazgatója), és a Real Madrid jó néhány játékosa is megtisztelte jelenlétével.

Antonio Puerta a Sevilla szombat esti, Getafe elleni bajnoki mérkőzésének 35. percében szívrohamot kapott, majd összeesett. Még a pályán újraélesztették, saját lábán távozott az öltözőbe, ahol azonban egy újabb rohamot kapott. Kedden halt meg a sevillai kórházban.Sporthírek