LABDARÚGÁS: Drogba hat hétre kidőlt

Megsérült a CRF Cluj elleni szerdai Bajnokok Ligája mérkőzésen Didier Drogba. A Chelsea elefántcsontparti csatárának várhatóan hat hetet ki kell hagynia.

A támadót a kolozsvári összecsapás második félidejében kellett lehozni a pályáról. Először úgy tűnt, csak a bokáján szedett össze egy kisebb sérülést, de az első vizsgálatok után kiderült, hogy a jobb térdszalagjai is megsérültek. Ez azt jelenti, hogy Drogba leghamarabb november közepén térhet vissza a pályára.

A klasszisnak egy hasonló sérülés miatt kellett kihagynia a bajnokság első hónapját, és most úgy tűnik, ismét az orvosi rendelőket kell majd látogatnia az edzések helyett. Nemcsak Drogba dőlt ki a sorból Romániában: Joe Cole, Ashley Cole, John Terry és Alex is orvosi kezelésre szorult.

Michael Essien, Ricardo Carvalho és Deco már korábban megsérült, így a csapat menedzserének, Luiz Felipe Scolarinak nem marad túl sok választási lehetősége az Aston Villa elleni, hétvégi bajnoki összecsapásra.

“Négy napom van, hogy felépítsek egy csapatot. Reményeim szerint a következő két napban javulni fog a helyzet. De jelenleg nincs túl sok ötletem” – vallotta be a tréner. “Ashley Cole, Terry és Alex is a hátát fájlalja, de ők szerintem felépülnek vasárnapig” – bizakodott Scolari. “De nem szeretnék elkiabálni semmit, hiszen még vizsgálatok várnak rájuk” – tette hozzá a szakember.