LABDARÚGÁS: Didát az E-bayen árulták

Az olasz AC Milan egyik szurkolója nem képes megbocsátani az együttes kapusának, ezért 71 euróért, vagyis 18 ezer forintért megvételre kínálta a játékost az egyik legnépszerűbb aukciós weboldalon, az E-bayen. A milánói csapat brazil kapusa azzal vívta ki a fanatikus drukker ellenszenvét, hogy kedden a Bajnokok Ligájának elődöntőjében, a Manchester United ellen olyan szerencsétlenül ért egy beadásba, hogy a saját kapujába került a labda.

A 33 éves Dida 2000 óta tagja az olasz gárdának. Igazi hírnévre 2003 májusában tett szert, amikor a Bajnokok Ligája döntőjében, a hosszabbítása után, a Juventus bárom büntetőjét is hárította, amivel a Milan megnyerte a legrangosabb európai kupasorozatot.

A kapus azóta viszont már sokszor hozott szívbajt a csapattársakra és szurkolókra, olykor-olykor hajmeresztő hibákat elkövetve.

A brazil válogatott kapus a hétközi mérkőzés ötödik percében egy beadásnál ért úgy a labdához, hogy az a hálóban kötött ki, majd Wayne Rooney (győztes)gólja előtt, a 91. percben őrizetlenül hagyta a bal kapufát, így a harmadik angol találatot is az ő számlájára írják a drukkerek. A találkozót 3-2-re az angol csapat nyerte. A visszavágót május 3-án, szerdán rendezik Milánóban.

A kapust áruló hirdetést egyébként már levette az oldal üzemeltetője.