LABDARÚGÁS: Del Piero összeveszett edzőjével, de már kibékültek

A Juventus csapatkapitánya, Alessandro Del Piero a múlt héten csúnyán összeveszett a csapat vezetőedzőjével, Claudio Ranierivel, de a játékos állítása szerint mára kibékültek.

A tréner és a támadó a gárda egyik edzésén kapott össze, és a vita addig fajult kettejük között, hogy Del Piero lejött a pályáról, és amikor elhagyta az edzőközpontot láthatóan feldúlt volt. Később a klasszis rájött, hogy a csapat érdekében muszáj elsimítania az ellentéteket Ranierivel, hogy az együttes mielőbb kilábaljon a jelenlegi hullámvölgyből.

Végül Del Piero úgy döntött, hogy leül megbeszélni a történteket a mesterrel, ami sikerült is neki. “Nem tagadom, voltak viták köztünk, de biztosíthatok mindenkit, hogy egységesek és nyugodtak vagyunk” – mondta a csapatkapitány. És ami még fontosabb, Del Piero a szurkolók megnyugtatására azt is kijelentette: “mind egyirányba haladunk”.

A sajtó információi szerint Del Piero és Ranieri megbeszélése technikai jellegű volt, ahol a krízisről és a játékosokról értekeztek.

Mindenki azt várja, hogy az edző változtatni fog az együttes felállásán a hétvégi fordulóban, ám azt egyelőre nem lehet tudni, hogy kit száműz a kispadra, mert azt ígérte, döntésével megvárja a nemzeti tizenegyben szereplőket. Az olasz válogatott hétvégi világbajnoki selejtezőjén csak egy Juve játékos, Giorgio Chiellini szerepelt, aki véleményt formált klubja kríziséről.

“Egyedül én vagyok itt az olasz válogatottban a Juvéból. Beszéltem azokkal a klubtársaimmal, akik nem kaptak meghívót hazájuk nemzeti csapatába, és biztosíthatok mindenkit, hogy a hétvégi fordulóban egy teljesen más Juventus fog pályára lépni” – magyarázta Chiellini.