LABDARÚGÁS: Carragher nem tér vissza a válogatottba, Beckham igen

Az angol szövetségi kapitány, Steve McClaren szerdán megerősítette, hogy nem sikerült visszacsábítania Jamie Carraghert a válogatotthoz. Ugyanakkor újra behívta a sérüléséből lábadozó korábbi csapatkapitányt, David Beckhamet.

Carragher a múlt hónapban mondta le a válogatottságot, miután nem hívták be az Észtország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő keretbe.

“Hétfőn találkoztam Jamievel, beszélgettünk, de sajnos marad az elhatározásánál és nem tér vissza hozzánk. Nem fogom bezárni előtte az ajtót, ki tudja, mit hoz a jövő”- mondta a szövetségi kapitány szerdán.

McClaren gondban van, miután három védője, John Terry, Ledley King és Jonathan Woodgate is kihagyja a Németország elleni barátságos mérkőzést, augusztus 22-én.

“Beckham ott lesz a keretben. Szeretném, ha hazajönne és játszana a németek ellen, de minden szerda este dől el. Folyamatos kapcsolatban vagyunk vele és a Los Angeles Galaxy orvosi stábjával” – mondta McClaren, aki a múlt héten meglátogatta Beckhamet az Egyesült Államokban.