LABDARÚGÁS: Belletti-t már 2009-ig köti szerződése a Barcához

A Barcelona futballcsapatának védője, Juliano Belletti csütörtök délután 2009-ig hosszabbította meg kontraktusát a Bajnokok Ligája (BL), és a spanyol bajnokság címvédőjével. A korábban a Villarrealban is megfordult játékos az aláírás után úgy fogalmazott, hogy új szerződése a kemény munkájának eredménye.

A BL előző kiírásának döntőjében a brazil védő szerezte meg a győztes gólt az Arsenal ellen. Belletti harmadik szezonját tölti Barcelonában, és a téli átigazolási szezonban több nagy európai élcsapatnál (a Milannál, az Internazionalénál, és a Manchester Unitednél) is felmerült a neve, mint esetleges erősítés.

“Én lennék a legboldogabb ember, ha akár életem végiég is elkötelezhetném magam a Barcelonának, de ez még rengeteg dologtól függ” – monda a Juliano Belletti csütörtökön, a szerződés aláírása után. A játékos hozzátette, hogy jól érzi magát Barcelonában, a csapat pedig jelenleg a föld legjobb együttese. “Tudom, hogy az új szerződés a kemény munkám eredménye, és nem csupán egy alamizsna, amiért a tavalyi BL-döntőben gólt szereztem.” – jelentette ki a brazil.