LABDARÚGÁS: Az MTK-nál és a Honvédnál is bizakodóak a visszavágók előtt

A labdarúgó UEFA-kupa selejtezőinek első körében érdekelt MTK és Budapest Honvéd egyaránt bizakódóan tekint a csütörtöki visszavágók elé. Az MTK 2-1-es hazai győzelmemmel zárta az első összecsapást az örmény MIKA Jereván ellen, míg a Honvéd idegenben ért el 1-1-es döntetlent a moldáv Nistru Otaci vendégeként.

Garami József, a kék-fehérek edzője úgy nyilatkozott: nem teljesen elégedett az első mecsen elért egygólos sikerrel. Ha Lambulics értékesítette volna tizenegyesét a találkozó végén, akkor nyugodtabb szívvel utazna a jereváni visszavágóra. A tréner a felkészüléssel kapcsolatban elmondta: Bori Gábor sérülés miatt nem léphet pályára, őt valószínűleg Ladóczki István pótolhatja majd. Garami József két, nevezési határidőn túl igazolt játékosát, Kulcsár Tamást és Bajúsz Endrét sem szerepeltetheti az örmény fővárosban.

Az MTK-hoz hasonlóan a Budapest Honvéd csapatánál is úgy vélekednek, hogy az első mérkőzésen kiharcolt eredmény jó kiindulási alapnak számít, de közel sem mondható megnyugtatónak. “Úgy érzem, nagyobb koncentrációval, odafigyeléssel gólokkal nyerhettük volna meg az első meccset. Ami az ellenfelünket illeti, ragaszkodnak a 4-4-2-es hadrendhez, amelyet kissé sablonosan játszanak” – nyilatkozta Supka Attila.