LABDARÚGÁS: A szurkolói reakció dönti el, hogy a Juve leigazolja-e Sztankovicsot, vagy sem

A Juventus szurkolóinak reakciója sorsdöntő lehet abból a szempontból, hogy a klub leigazolja-e az Internazionale szerb középpályását, Dejan Sztankovicsot, vagy sem – közölte a Tuttosport című olasz lap. A “zebrák” kedden játszanak egy meccset az Interrel, amely kiváló alkalom a drukkereknek a véleménynyilvánításhoz.

A Juve a nyár elején élénken érdeklődött Sztankovics iránt, és az újságok szerint már részben meg is egyeztek vele, ám a további megbeszélések elmaradtak. A tárgyalások megszakadásában nagy szerepe volt a szurkolóknak is, hiszen szerintük Sztankovicsnak nincs helye Torinóban, mivel korábban többször kritizálta az együttest.

Az “Öreg Hölgynek” becézett csapat később szerződtette Christian Poulsent a középpályára, és a klub menedzsmentje kijelentette: idén már nem érkezik új mezőnyjátékos az alakulathoz. Ennek ellenére Jean-Claude Blanc, a csapat igazgatója nemrégiben azt mondta: nem elképzelhetetlen Sztankovics szerződtetése.

A Tuttosport szerint Blanc szava mellett a szurkolók reakciója is mérvadó lesz a szerb középpályás esetleges szerződtetése szempontjából. Ha a fanatikusok kifütyülik a játékost, akkor valószínűleg Blanc sem fogja erőltetni a leigazolását.