LABDARÚGÁS: A Real Madrid közel áll Heinze leigazolásához

A spanyol Marca című újság értesülései szerint Gabriel Heinze, a Manchester United argentin védője a Real Madridnál köthet ki. A játékosért 12 millió eurót fizetne a spanyol bajnoki címvédő. Heinzéért a francia Lyon is ajánlatot tett, ők a hírek szerint 9 millió eurót áldoznának az üzletre.

Heinze legszívesebben a Liverpoolba szerződött volna, azonban ezt a Manchester meghiúsította. A játékos ekkor egy háromtagú vizsgálóbizottság felállítását kérte a Premier League-túl, amely kideríti, hogy a Manchester miért nem engedi el őt az Anfield roadra. A 29 éves játékos azt állította, hogy birtokában van egy levél, amelyben a manchesteri csapat elöljárói leírják, hogy 6.8 millió font ellenében elhagyhatja az együttest. A “vörös ördögök” viszont azt állították, hogy levélben és szóban is elmondták Heinzének, hogy semmilyen körülmények között nem igazolhat egyik bajnoki riválishoz sem.

A Premier League bizottsága megvizsgálva a kérdéses levelet, kedden úgy határozott, hogy a klubnak ad igazat, mivel abból egyértelműen kiderül, hogy a Manchester csak a külföldi átigazolásra adott engedélyt Heinzének.