LABDARÚGÁS: A Milannak van száz millió eurója Ronaldinhóra

Az olasz AC Milan labdarúgócsapatának elnöke Silvio Berlusconi kijelentette, hogy klubja fenntart száz millió eurót (húsz milliárd forintot) a kétszer egymás után az év játékosának választott brazil Ronaldinho nyári leigazolására.

Ezt a kijelentést már több médiumban is megtette Berlusconi, ami azt jelentheti, hogy a milánói piros-feketék közel járnak a brail sztár megszerzéséhez.

Ronaldinho bátyja és egyben ügynöke, Roberto de Assis Moreira eddig nem erősítette meg, viszont nem is cáfolta Berlusconi kijelentését.

Amennyiben a Milan tényleg száz milliót tartalékol Ronaldinho megszerzésére, akkor ennek legalább a fele kerülhet a játékoshoz, egy ötéves szerződés keretein belül (a brazil jelenleg nyolc millió eurót keres egy évben jelenlegi klubjánál, a spanyol Barcelonánál, vagyis ennél többet kell tartalmazina a milánói kontraktusnak, ebben még nincs benne az az összeg, amit Ronaldinho az aláírásáért kapna). Az összeg kevesebb mint a fele maradna a Barcelonának, de még ezen az összegen is elgondolkodna a katalán klub.