LABDARÚGÁS: A Milan is versenyben van Huntelaar-ért

A Bajnokok Ligája címvédő Milan számára nem úgy kezdődött az átigazolási időszak, ahogy a csapat vezetői várták. Azok után, hogy Thierry Henry-t, Ronaldinhót, Andrij Sevcsenkót, és Samuel Eto’o-t sem tudták megszerezni, a brazil Pato személyében pedig csak januárban érkezik tényleges erősítés a csapathoz, az olaszok szemet vetettek az Ajax holland gólgyárosára, Klaas Jan Huntelaarra.

A 24 éves Huntelaar aláírásáért már egy ideje versenyt fut a szintén olasz Juventus, és a spanyol bajnok Real Madrid. Holland lapértesülések szerint azonban a jelenleg televíziós szakkomentátorként dolgozó Ruud Gullit, a Milan korábbi kiválósága, latba vetette személyes kapcsolatait azért, hogy fiatal honfitársa Milánóba szerződhessen.

Huntelaar az elmúlt hetekben azt mondta, hogy egy évig még biztos az Ajax Amszterdam játékosa marad, és csak azután foglalkozik külföldi ajánlatokkal, a holland sajtó azonban nem tartja lehetetlennek, hogy már az idén elengedik a holland bajnokság nyitófordulójában mesternégyest jegyző játékost.