LABDARÚGÁS: A Loki csapata bízik a továbbjutásban

Bizakodva várják a Debrecen labdarúgói a svéd Elfsborg elleni, szerdai Bajnok Ligája selejtező visszavágóját. A Loki hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett a svéd csapattól, ám ennek ellenére úgy érzik, meg lehet a továbbjutás.

A Debrecen fiatal csatára, Rudolf Gergely úgy látja, minden a DVSC-n múlik. Rudolf szerint verhető az Elfsborg, bár nem lesz könnyű dolga az együttesnek, mivel egygólos hátrányban, idegenben lépnek pályára.

A gárda vezetőedzője, Miroslav Beránek a Svédországban tartott sajtótájékoztatón elmondta: mindenképpen két gólt kell rúgni a továbbjutáshoz, ám ez nem lesz könnyű, mivel a debreceni összecsapáson kiderült, hogy nagyon jó az Elfsborg védekezése.

A svéd alakulatnál is bíznak a továbbjutásban, annak ellenére, hogy többen sérüléssel bajlódnak. A középpályás Jari Ilola pályára lépése kizárható. Anders Svensson játéka is kérdéses, bár neki ötven százalék esélyt adnak az orvosok. A csatár Mathias Svensson már szinte teljesen felépült bokasérüléséből, így ő valószínűleg játszhat, ékpárjának, Fredrik Berglundnak a háta fáj, ennek ellenére minden bizonnyal vállalni fogja a játékot. Kisebb sérüléssel bajlódik még a japán származású Stefan Ishizaki, valamint Denni Avdic is.