LABDARÚGÁS – Rósa Dénes visszatér a Fradiba

Visszatér a Ferencváros csapatába Rósa Dénes, aki legutóbb a skót Hibernianban futballozott. A 32 éves középpályás szóban már megegyezett Berki Krisztiánnal, az FTC Zrt. vezérigazgatójával, a szerződést a jövő hét elején írják alá – olvasható a Ferencváros honlapján.

A Fradi már a téli átigazolási időszakban szerette volna megszerezni a magyar válogatott középpályást, a zöld-fehér csapat egyeztetéseket is folytatott a Wolverhampton Wanderers vezetésével a lehetőségekről. Rósa azonban akkor inkább a skót Hibernian ajánlatát fogadta el, ahol fél évet töltött. A játékosnak a szezon végén lejárt a szerződése, így amikor a Fradi ismét megkereste, igent mondott.

Rósa Dénes 1996. november 13-án mutatkozott be a magyar élvonalban. Játszott a Vasas, a BVSC, a Győr, a Dunaferr és az Újpest csapataiban is. Később meghatározó játékosa volt a Ferencvárosnak. 2005 decemberében szerződtette az angol másodosztályú Wolverhampton Wanderers. A magyar válogatottban 10 alkalommal szerepelt, utoljára 2005-ben.Sporthírek