LABDARÚGÁS – Percenként 15 Ronaldo mezt vettek a madridi drukkerek

Percenként 15, Cristiano Ronaldo nevével ellátott futballmezt vásároltak a Real Madrid szurkolói hétfő este, amikor a Santiago Bernabeu stadionban bemutatták a klub új játékosát. A drukkerek két óra alatt 2200 darab kilences számú szerelést vásároltak, amelyek egyenként 85 euróba (24 ezer forintba) kerültek, így a Real több mint 170 ezer eurót kaszált, rögtön Ronaldo bemutatása után – jelentette be a klub szerdán.

A stadionban lévő bolt ajtóit a portugál labdarúgó bemutatása után nyitották meg, a drukkerek elárasztották az üzletet. A bolt menedzsere szerint 2200 mez talált gazdára és több mint 300 mezt loptak el. A Cristiano-mánia olyan méreteket öltött Madridban, hogy kedden már a város egyetlen üzletében sem lehetett Ronaldo-mezt találni, mindet elkapkodták a szurkolók.

Ronaldo egyébként könnyedén győzte le a brazil Kakát, akit alig egy héttel előtte mutattak be Madridban – a szurkolók a Milan korábbi sztárjára kevésbé voltak kíváncsiak, mindössze 600 mezt vásároltak bemutatása estéjén.