LABDARÚGÁS – Owen a Manchester United-ban köthet ki

A Manchester Unitedban köthet ki Michael Owen, az idén kiesett Newcastle United kiválósága. Az angol válogatott csatár brit lapértesülések szerint csütörtökön járt a manchesteri orvosoknál, akik megvizsgálták Owen térdét. A játékos az utóbbi időben hosszú hónapokat hagyott ki a sérült testrész miatt, igaz, egy ideje már nem jelentkeztek problémák.

A hírek szerint a vizsgálat rendben lezajlott és Owen pénteken már a teljes orvosi vizsgálaton is áteshet, mielőtt aláírná szerződését a Manchesterrel. A játékosnak néhány napja járt le a szerződése a Newcastle-el, amely idén esett ki a Premier League-ből, így ingyen igazolhat a Manchesterbe. Owent azóta Halmosi Péter és Fülöp Márton csapatával is kapcsolatba hozták, ugyanis a Hull City és a Sunderland is élénken érdeklődött iránta.

A játékos azonban úgy tűnik, hogy inkább a bajnoki címvédő Manchester United-et választja, amelynek nagy szüksége van egy gólerős támadóra, mivel rövid időn belül kettőt is elveszített. Cristiano Ronaldo már átigazolt a Real Madridba és Carlos Tevez is távozott a csapattól.