LABDARÚGÁS – Németh és Gulácsi is játszott a Thaiföld elleni meccsen

Németh Krisztián és Gulácsi Péter is lehetőséget kapott a Liverpool csapatában a thai válogatott elleni szerdai felkészülési mérkőzésen, amely 1-1-es döntetlennel ért véget. A csatárt az első félidőben, míg a kapust a második játékrészben küldte pályára a vörösök menedzsere, Rafa Benitez.

A találkozó előtt a játékosokat a thai miniszterelnök, Abhisit Vejjajiva köszöntötte, és úgy tűnt, ez az esemény megzavarta a Liverpool játékosait, hiszen a második percben majdnem hátrányba került az együttes. A hatodik percben viszont már a vendégek örülhettek, amikor Ryan Babel révén megszerezték a vezetést. Az első 45 percben Németh Krisztián is próbálkozott becsülettel, de nem tudott túljárni a hazai védők eszén.

Fordulás után Németh Krisztiánt le-, Gulácsi Pétert pedig becserélték, így továbbra is volt magyar légiós a pályán a Liverpool színeiben. A fiatal kapus a 72. percig állta a sarat, ekkor azonban egy szép thai támadás végén gólt kapott. A 78. percben őt is lecserélte a spanyol mester, és helyére Pepe Reinát állította be. A hátralévő időben már nem változott az eredmény, így döntetlen lett a vége.

Felkészülési mérkőzés:
Thaiföld – Liverpool 1-1 (0-1)
G.: Babel (6.), Szukszomkit (72.)